V blogu Naše Sedačky sa venujeme témam, ktoré sa týkajú našich produktov ako sú kožené sedačky, slovenské sedačky a postele na mieru, luxusné sedacie súpravy. Tiež si môžete prečítať zaujímavosti o koži, jej ošetrovanie a starostlivosť.

Ako vyčistiť koženú sedačku od fľakov z riflí, fixiek, či pera?
Pridané: 31.10.2013 | 4 príspevky
Farbenie kože
Pridané: 09.08.2011 | 3 príspevky
Ako si správne vybrať koženú posteľ?
Pridané: 30.08.2011 | 6 príspevkov
Kožené sedacie súpravy moderné, klasické a štýlové
Pridané: 16.04.2012 | 0 príspevkov
Akú hrúbku kože si zvoliť pri výbere koženej sedačky alebo postele?
Pridané: 19.01.2012 | 1 príspevok
Ako si správne vybrať koženú posteľ?
Pridané: 30.08.2011 | 6 príspevkov
Ako vyčistiť koženú sedačku od fľakov z riflí, fixiek, či pera?
Pridané: 31.10.2013 | 4 príspevky
Farbenie kože
Pridané: 09.08.2011 | 3 príspevky
Kožená sedačka alebo látková?
Pridané: 09.08.2011 | 1 príspevok
Málo miesta v obývačke? Rohová sedačka je riešením.
Pridané: 28.11.2019 | 1 príspevok

Prečo si vybrať sedačku vo výraznej farbe

Prečo si vybrať sedačku vo výraznej farbe

     Sedacia súprava obvykle tvorí centrálny prvok celej obývacej izby. V súčasnosti si možno vyberať z mnohých typov a štýlov sedacích súprav a môžete si tak sedačku prispôsobiť úplne svojim potrebám a estetickému vkusu. Obývacia izba je priestor, kde trávite veľa času s rodinou sledovaním televízora alebo rozprávaním sa pri káve. Je to tiež časť domu, kam si pozývate priateľov a rôzne návštevy. Aj preto je dôležité, aby ste sa v obývačke cítili dobre a aby vhodne reprezentovala vašu osobnosť.

Sila farieb

     S tým všetkým vám môžu pomôcť farby. Vhodne zvolená farebnosť interiéru zaručí, že si v obývačke oddýchnete a budete sa tam radi vracať. Pestré farby do interiéru vnesú čerstvý vietor a pomôžu vám načerpať novú energiu. Výrazných farieb sa nebojte a pokojne s nimi začnite hneď od základu. Sedacia súprava vo výraznej farbe, ktorá sa vám páči, je na začiatok ideálnou voľbou. Samozrejme nie je vhodné ladiť celý interiér do rôznych pestrých farieb alebo do niekoľkých odtieňov jednej výraznej farby. Pobyt v takom prostredí by na človeka mohol pôsobiť znepokojujúco až rušivo.

cervena sedacka


Reč farieb

     Akými výraznými farbami sa doma obklopiť? Je dôležité mať na pamäti, že farby ovplyvňujú našu psychiku a nie je teda dobré ich silu podceňovať. Červená vám dodá novú energiu do života a povzbudí telo aj myseľ. Príliš veľa červenej ale môže vyvolať nepokoj a rozčúlenie. Oranžová priestor zútulní a rozžiari izby, kde je málo svetla.

oranzova sedacka

     Žltá má priaznivý vplyv na psychickú stránku, podporuje duševnú činnosť a je teda ideálna do pracovní. Modrá, modrozelená a tyrkysová môžu pôsobiť chladne, ale zároveň opticky zväčšujú priestor. Záleží na tom, aký odtieň si vyberiete. Zelená upokojuje a vyvoláva pocit bezpečia.  Farebnú sedačku jednoducho doplňte osvetlením, vázami, sviečkami alebo ďalšími drobnosťami v rovnakej farbe a budete sa cítiť v obývačke veľmi dobre. 

 

R2Design – www.nasedacky.sk

Komentáre

K danému článku ešte nebol pridaný komentár.
Buďte prvý, kto pridá svoj komentár k článku.

Pridať komentár

Meno: *

E-mail: *

Pridať komentár

Meno: *

E-mail: *
2011 © R2Design - všetky práva vyhradené
Obsah www stránky je možné používať len so súhlasom majiteľa stránky

webdesign © bart.sk